Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura ta cea mai adorabila in functie de zodie

Trasatura ta definitoarie in functie de zodie, care ii face pe cei din jur sa te adore!

Leu – innebunita dupa atentie

O felina nu trebuie sa faca mare lucru ca sa atraga simpatii si nici tie nu ti-e greu. Esti incantatoare de fiecare data cand iti faci aparitia, fabuloasa, vorbareata, parca ai tot timpul cateva camere de filmat indreptate spre tine. Cine sa-ti reziste?

Fecioara – le stii pe toate

Oricare ar fi problema, tu ai nu una, ci mai multe cai spre liman. E drept, cateodata o dai in bara cu sfaturile, dar convingerea cu care le dai face toti banii. Ambitia si vointa de a-ti imbunatati permanent cunostintele si imaginea sunt punctele tale forte.

Balanta – esti ca un magnet

Tu stii ce faci de atragi lumea in preajma ta mai ceva ca painea calda. Esti deschisa si inimoasa, n-ai stare pana nu vezi ca ai destins atmosfera si ca sunt toti din jur sunt in apele lor. Nu vei fi vreodata exclusa de la petrecerile in pijamale cu fetele, ba chiar esti cap de lista printre invitati.

Citește și:

Scorpion – pasionata 100%

Te implici trup si suflet in tot ce faci si te agiti asa de tare ca sa iasa lucrurile perfect, ca ar fi si nedrept sa nu te aprecieze lumea. Practic, nu renunti niciodata. Cazi de noua ori, te ridici de zece, tot mai hotarata decat inainte. Iti urmezi visurile pana le vezi cu ochii!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc