Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa tii stresul sub control in functie de zodie

Cele mai bune metode prin care sa scapi de stres in functie de zodia ta!

Sagetator

Cel mai tare te streseaza munca neterminata, deadline-urile care nu suporta amanare, mai ales daca ajung sa-ti afecteze timpul liber. Si nu suporti sa stai degeaba. De exemplu, la coada in magazin sau la semafor. Simti ca explodezi pur si simplu cand pierzi timpul intr-un mod atat de inutil! Patrupedele te ajuta sa te inveselesti, asa ca ia-ti un animalut de companie ca sa scapi de stres. Sa alergi seara cu cainele prin parc ar fi pentru tine mana cereasca! Sau mergi la fitness si transpira acolo. Vei lasa toate grijile in sala de antrenament...

Capricorn

Cand iti doresti ceva cu ardoare si n-ai idee cum sa obtii acel lucru, stresul te copleseste. Un plan bine pus la pus functioneaza ca o terapie pentru tine. Pe masura ce-ti vin in minte solutii palpabile, te linistesti si te inveselesti. O alta situatie peste care treci cu greu este aceea in care munca nu ti-e rasplatita conform asteptarilor, de exemplu cand nu esti platita pentru un proiect suplimentar la serviciu. Cum scapi de stres? Miscarea e o solutie pentru Capricorni. O drumetie pe munte sau un sport care necesita concentrare si socializare, precum tenisul, sunt facute pentru tine.

Citește și:

Varsator

Daca nu castigi o confruntare in care stii ca ai dreptate, cu greu depasesti momentul. Constrangerile de orice fel iti pun capac. Daca esti nevoita sa faci un lucru pentru ca „asa trebuie“, fara explicatii, devii o bomba cu ceas. Ca sa te destresezi, incearca jocurile pe computer sau pe telefon. La fel de relaxant este sa-ti rezervi cateva ore ca sa te uiti la filme, sa citesti, ori pur si simplu sa asculti muzica preferata. Cel putin pentru moment, astfel de activitati iti distrag atentia si uiti de orice necaz.

Pesti

Intalnirile de grup, in care esti nevoita sa expui lucruri care tin de viata ta personala, sunt pentru tine un calvar. Nu suporti sa fii trasa de limba si te panichezi cand trebuie sa „dai din casa“.

Esti super stresata? Ca sa te simti in elementul tau ai nevoie de apa. Mergi la SPA, daca-ti permite bugetul. Petrece o zi intreaga la piscina, in sauna si jacuzzi. Sau creeaza-ti acasa mica oaza de rasfat: o baie fierbinte si parfumata. Meditatia e si ea un mod de a dobandi pacea interioara, impacandu-te cu tine si cu Universul.

Citește și:

Foto prima pagina: Ekaterina Iatcenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc