Setari Cookie-uri

Zodiac spiritual: Ce-ti aduce linistea interioara in functie de zodia ta mayasa

Simbolistica celor 19 semne zodiacale existente conform zodiacului mayas!

Pop (26 iulie – 14 august)

Jaguarul, Liderul, Pamantul – darul tau special este acela de a-i ghida pe altii, de a le deschide ochii, de a-i calauzi pe calea cea dreapta. Echilibrata, privesti lucrurile cu detasare si obiectivitate. Ca sa-ti sporesti energia vitala, stai cat mai des cu picioarele pe pamant, la propriu.

Wo (15 august – 3 septembrie)

Noaptea, Cerul negru, Furtuna – inclinata spre misticism, gasesti peste tot in jur energii si intelesuri ascunse. In cazul tau noaptea chiar este un sfetnic bun, iar deciziile luate pe timp de noapte, norocoase. Petrece-ti serile citind sau meditand, ca sa te imbogatesti interior.

Sip (4 septembrie – 23 septembrie)

Furtuna rosie, Cerul rosu, Cerbul – ai o conexiune speciala cu focul si te incita culoarea lui. Poarta rosu sau portocaliu! Te aprinzi repede, esti pasionala, un exemplu de ambitie pentru ceilalti. Iti aduce forte noi timpul petrecut in liniste in padure, printre arbori.

Citește și:

Sotz (24 septembrie – 13 octombrie)

Inceputul iernii, Pestele si Liliacul – esti rezistenta, treci de orice incercari si te ridici de fiecare data mai puternica si hotarata. Uneori poti fi rece, distanta, dar in spatele aparentei se ascunde o sensibilitate profunda. Intuitia e arma ta secreta, iar locurile cu apa, cele mai norocoase.

Sec (14 octombrie – 2 noiembrie)

Cerul si pamantul – in sufletul tau se imbina perfect natura visatoare cu dorinta de echilibru si liniste interioara. Iti poarta noroc sa meditezi sub cerul liber, in zile senine, sau sa locuiesti intr-o casa cu vedere la albastrul infinit. Cand esti la ananghie, gasesti cele mai bune solutii.

Xul (3 noiembrie – 22 noiembrie)

Cainele, Zilele Pasarii – esti fidela si dedicata precum cel mai bun prieten al omului, cainele. Iti poarta noroc si zburatoarele, fie ca le ai drept animal de companie ori la gat, sub forma de talisman. Te fascineaza si te ajuta sa citesti despre viata de dupa moarte si reincarnare.

Citește și:

Yaxkin (23 noiembrie – 12 decembrie)

Soarele nou, Zeul soare, Verdele – esti nascuta sub o zodie protectoare, care te fereste de intunericul sufletului si de boli. Te vindeci usor pe tine si pe altii, macar cu o vorba buna, daca nu esti medic. Uneori te macina indoielile. Poarta verde si umple-te de energie!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc