Setari Cookie-uri

Zodiac spiritual: Ce-ti aduce linistea interioara in functie de zodia ta mayasa

Simbolistica celor 19 semne zodiacale existente conform zodiacului mayas!

Mol (13 decembrie – 1 ianuarie)

Norii, Apa, Jaguarul – reactionezi imediat, chiar fara sa stii, la schimbarile de vreme. Cel mai bine te simti cand esti inconjurata de ape line, langa mare, lacuri, cascade. Iti place sa dezlegi mistere. Prietenii si apropiatii te considera o prezenta mereu de bun augur.

Chen (2 ianuarie – 21 ianuarie)

Furtuna neagra, Cerul Negru, Luna – cel mai prielnic pentru tine este timpul noptii, dupa apusul soarelui si inainte de rasarit. Atunci ti se intampla lucruri spectaculoase si ai sansele de partea ta. Poarta un pandantiv cu piatra lunii pentru energii pozitive!

Yax (22 ianuarie – 10 februarie)

Furtuna verde, Venus – ai o natura afectuoasa, esti darnica si iubitoare. Aduci pace si armonie oriunde ajungi. Te face fericita linistea celorlalti, pentru care cateodata o neglijezi pe a ta proprie. Spiritul impaciuitor si calmul caracteristic te salveaza de necazuri.

Citește și:

Zak (11 februarie – 2 martie)

Furtuna alba, Constelatia Broastei – esti in stare sa cuceresti lumea in primele ore ale diminetii, atunci ai ideile cele mai bune si curajul sa le pui in practica. Culca-te si trezeste-te devreme si viata ta va fi mai buna.Te adaptezi usor la tot ce e nou, adori provocarile si schimbarile.

Keh (3 martie – 22 martie)

Furtuna rosie, caprioara, pomii – iti poarta noroc culoarea rosie, pe care e bine s-o porti mereu asupra ta, ca pe un talisman. Esti foarte atasata de animale, de natura, ai o fire nobila si delicata. Esti un exemplu de blandete fata de toate fiintele vii.

Foto prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc