Plin de energie, mereu cu zambetul pe buze si enorm de amuzant, noi zicem sa nu fugi de barbatul Berbec, din motivele deja enumerate, dar si pentru ca:

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

15 motive pentru a pastra un barbat berbec langa tine

barbat berbec

1. El alearga mai repede

Desi, la cat e de agitat, nu trebuie neglijat riscul de accidente. Fuge de nebun, fara sa vada nimic in jur. Ai grija, deci, pe unde alergi, daca vrei de fapt sa te prinda.

2. E perseverent

Stii deja cat e de incapatanat. Gandeste-te doar un pic: daca te vrea cu tot dinadinsul, crezi ca mai scapi? Nicio sansa. Vezi? De ce sa te mai obosesti fugind? Dar sa te joci un pic cu el de-a soarecele si pisica merge, ba e chiar indicat. O sa-i placa sa faci pe inabordabila. E un vanator si jocul seductiei il incita.

3. Face intotdeauna ce-si propune

Mai ales daca nu are voie. Deci, daca ii spui sa nu te caute, il vei gasi in fata usii. Iar daca fugi, practic il inviti sa te urmareasca. Mai repede isi pierde interesul daca stai locului si-l primesti din prima cu bratele deschise.

4. E foarte direct

Daca ajungi sa ai o relatie serioasa cu un barbat Berbec sau chiar sa te casatoresti cu unul, nu va trebui niciodata sa pierzi timp intrebandu-te oare cu ce l-ai suparat. Iti va spune el singur, pe loc, fara menajamente. Si nu tine supararea. Totul e sa n-o tii tu, fiindca lipsa lui de tact poate fi usturatoare.

5. O sa fie la fel de infocat toata viata

Nu neaparat tot din pricina ta dar, inflacararea ii ramane pana la moarte.

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: