Setari Cookie-uri

Astrologie: 15 motive sa NU fugi de un barbat berbec

Iata care sunt cele mai importante calitati ale barbatului berbec si de ce e bine sa il ai langa tine!

6. E muncitor

Chiar e. Nu accepta mediocritatea, are calitati de lider si sanse mari sa fie printre cei mai buni in ceea ce face. La serviciu are sigur o functie de conducere sau este foarte aproape de una. Totul e sa nu se plictiseasca inainte sa-si atinga obiectivul.

7. Face rost de bani din piatra seaca

El atie cum reuseste, dar nu duce lipsa de confort si n-ar concepe sa fie nevoit sa-si numere economiile ca sa-si poata permite un telefon nou. Statutul financiar e foarte important pentru el. Cu toate astea, nu toti Berbecii sunt generosi. De fapt, si aici e vorba de extreme: unii prea darnici, altii chiar zgarciti.

8. Cu el n-o sa te plictisesti

Pe de o parte, asta e un lucru minunat, nu intervine nicicand blazarea. Mereu te ia de mana si te duce undeva pe nepusa masa. Pana la Amsterdam, pana la targul auto sau ca sa vedeti in premiera cel mai asteptat film sangeros al sezonului.

Citește și:

9. Nu e gelos

Niciodata n-o sa faca pe detectivul. N-o sa-ti caute prin geanta, mailuri sau telefon, are prea mare incredere in el ca sa-i treaca prin minte ca l-ai insela.

10. Gateste

E drept, foarte rar si nu complicat. Un gratar stie sa faca, garantat, iar ceaiul ii iese impecabil! De fapt, nimeni nu face gratarul sau ceaiul mai bine decat el si asteapta sa-i ridici o statuie pentru asta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc