Setari Cookie-uri

Astrologie: 15 motive sa NU fugi de un barbat berbec

Iata care sunt cele mai importante calitati ale barbatului berbec si de ce e bine sa il ai langa tine!

11. Te cere in casatorie imediat

Doar daca e indragostit lulea. Si va fi, daca-l tii ca pe ace cateva saptamani inainte sa-i dai acces in dormitorul tau (desi e putin, foarte putin probabil sa-l tii atata timp in bucatarie, oricat de priceputa bucatareasa esti). Cand in sfarsit te are, sa nu te miri daca iti pune intrebarea la prima ora a doua zi. La prima ora a pranzului, caci nu e matinal. Si vorbeste serios, sa stii!

12. Se intoarce daca ii dai papucii

Dar depinde cum i-i dai. Daca-i spui detasata ca poti trai si fara el, ba chiar mult mai bine, sigur n-o sa accepte ideea ca poate fi inlocuit. O sa vina inapoi si o sa bata cu pumnul in masa ca el e cel mai cel. Si ca n-o sa mai fie la fel pentru tine cu nimeni altcineva.

13. Ii place sportul

Si sunt sanse mari sa te determine si pe tine sa faci miscare, ceea ce nu poate fi decat foarte de bine. Totusi, nu incerca din prima sa alergi 10 kilometri sau sa ridici greutati de douazeci de kilograme, doar pentru ca el insista ca poti.

Citește și:

14. Nu e foarte pretentios

Daca isi primeste portia zilnica de mancare, sex si laude, e cel mai bucuros. La mancare, insa, e destul de mofturos si Berbec degeaba, caci nu-i plac deloc salatele. Doar daca folosesti porc in loc de legume.

15. E un tata bun

Cu exceptia faptului ca el insusi e copilaros uneori, poti fi sigura ca nu te va lasa la greu. O sa fie acolo pentru copiii lui, indiferent de sacrificii. Mai putin cand e vorba de placinte. Nu va renunta la portia lui pentru nimeni!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc