Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2017

Descopera ce surprize neasteptate au pregatit astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie in parte, in luna aprilie!

Venus e capricioasa tare luna asta si nu ai mari sanse sa faci pace cu ea. Mai pune si Mercur bete-n roate! Azi e cer senin si toate par roz, maine te asteapta fulgere si tunete. Trebuie sa-ti masori cu grija fiecare cuvant, fiecare gest, ca sa nu se iste certuri din nimic. Reprosurile mocnite ar fi bine sa nu fie rostite, altfel iti cauti necazul cu lumanarea. Nu intra in panica, te descurci tu, totul e sa ai mai mult grija cum reactionezi la provocari!

Horoscopul dragostei luna aprilie 2017

horoscop dragoste luna aprilie 2017

Horoscop dragoste aprilie 2017 Berbec

Una din doua, luna asta, pentru nativele din zodia Berbec. Sau ii dai tu lui papucii, sau el tie inelul de logodna. Sau poate amandoua, chiar in ordinea asta. Va certati si va impacati cu surle si trambite. Fie suferinta, fie fericirea sunt la cote maxime. Cert e ca retrogradarea lui Venus si Mercur iti schimba radical viata amoroasa in aprilie. Pe termen lung.

Citește și:

Horoscop dragoste aprilie 2017 Taur

Niciun barbat pe care-l vrei nu-ti rezista, daca-ti pui in minte sa-l cuceresti. Se prea poate sa ai mai multi pretendenti intr-un interval destul de scurt. Riscul e sa nu faci alegerea cea mai buna daca le cantaresti calitatile si defectele ca la targ. Incearca sa simti mai mult si sa judeci mai putin. Relatiile deja fragile, care scartaiau de ceva vreme nu prea au sanse sa treaca de perioada asta involburata.

Horoscop dragoste aprilie 2017 Gemeni

Asteapta-te la cateva meciuri intre tine si omul iubit! Nu castiga nimeni si nu rezolvati nimic, dar daca esti stapana pe situatie si nu te ambalezi prea tare, macar nu se lasa cu lacrimi si despartiri. Nu lua decizii pripite si da-i o sansa sa-ti spuna singur ce are de spus, intuitia ta nu e de luat in seama luna asta. Diplomatia e cheia de care ai nevoie ca sa-i deschizi sufletul.

Citește și:

Horoscop dragoste Rac aprilie 2017

Esti irascibila, partenerul simte tensiunea, se revolta si-ti taie de la radacina orice elan. Situatia nu e deloc pe placul tau. Ai face bine sa-ti domolesti iesirile nervoase si sa vorbesti cat poti de calm. Musca-ti limba mai bine, decat sa arunci cuvinte dureroase, pe care nu le mai poti lua inapoi. De tine depinde sa sari cu gratie peste saptamana patimilor amoroase!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc