Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2017

Descopera ce surprize neasteptate au pregatit astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie in parte, in luna aprilie!

Horoscop dragoste aprilie 2017 Sagetator

Nu trage de o relatie de care te indoiesti cu toata fiinta. Sigur nu e el ultimul barbat de pe planeta si nici singurul care are cu tine planuri serioase. Daca nu va leaga nimic in afara de insistenta lui, mai bine spui pas din timp, indiferent de alte avantaje. Esti singura? S-ar putea sa se lase cu o indragosteala neasteptata. Bucura-te de moment, dar da-ti timp sa-l cunosti mai bine.

Horoscop dragoste Capricorn aprilie 2017

Atentie, risc de rupturi iremediabile! Daca asterni pe o foaie de hartie plusurile si minusurile relatiei, s-ar putea sa-ti dea cu virgula si sa simti un imbold puternic de a pune punct. Oscilezi intre nevoia de romantism si cea de libertate. Nu lasa loc de interpretari cand vorbesti cu partenerul, spune-i exact ce iti doresti si ce nu.

Horoscop dragoste Varsator aprilie 2017

Daca esti la inceput de relatie, toate iti merg struna. Dar cuplurile in care deja a intervenit rutina si blazarea pot avea neintelegeri pe subiecte de discutie vechi, pe care le depasesc doar cu multa comunicare si intelegere. Se cere sa renuntati amandoi la orgolii ca sa aveti o sansa. E foarte posibil sa incepi o idila cu un barbat pe care-l vedeai doar ca pe un bun prieten.

Citește și:

Horoscop dragoste aprilie 2017 Pesti

Luna asta nimic nu scapa de analiza ta minutioasa. Te intrebi daca esti intr-adevar langa omul potrivit si daca merita sa te mai zbati pentru relatia asta. Readuci in discutie situatii neplacute din trecut si rascolesti amintiri dureroase. In loc sa cauti probleme, ar fi mult mai util sa gasesti solutii! Daca esti singura, reusesti sa atragi atentia asupra ta in mod placut.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc