Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2017

Descopera ce surprize neasteptate au pregatit astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie in parte, in luna aprilie!

Horoscop dragoste Leu aprilie 2017

Iti lipseste cumpatarea. Chiar daca v-ati cunoscut de o luna, ai vrea sa va mutati impreuna sau chiar sa va casatoriti maine. Nu te grabi, n-au intrat zilele-n sac. Si lasa deoparte mofturile si bosumflarile nejustificate, n-ai castig de cauza luna asta. Daca-ti iese in cale un fost iubit si te gandesti sa va mai dati o sansa, asigura-te mai intai ca s-au rezolvat problemele care v-au despartit prima oara!

Horoscop dragoste aprilie 2017 Fecioara

E cam agitata viata ta sociala in perioada asta, dar cea intima devine de-a dreptul incantatoare. Partenerul te surprinde in cele mai placute moduri, iar daca ai dus dorul cuiva in ultima vreme, iti iese-n cale pe neasteptate si ramane langa tine. Micile probleme de comunicare le rezolvati usor spre final de aprilie, cand astrele sustin calatoriile romantice. Esti printre norocoasele lunii!

Citește și:

Horoscop dragoste Balanta aprilie 2017

Ce nu va omoara relatia luna asta, va uneste pe viitor. Pare greu de crezut, dar momentele dificile prin care treci alaturi de partener vor ajunga sa va apropie si mai tare unul de altul. Nesiguranta e prima pe care trebuie sa ti-o scoti din minte si din suflet, mai ales pe 11 aprilie, cand e luna plina in semnul tau. Pe cat posibil, evitati discutiile in contradictoriu. In special cele pe tema banilor.

Horoscop dragoste aprilie 2017 Scorpion

Esti tentata sa petreci mult timp cu parintii, surorile, rudele sau singura si prea putin cu partenerul de cuplu. Iar el te vrea aproape, nu ti-ar lasa o clipa de respiro. Ca sa vezi si tu cum e sa fie posesiv! Cuibariti-va amandoi in dormitor si stati acolo singurei macar vreo doua zile. E momentul sa fiti romantici si sa va faceti planuri de viitor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc