Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de mult te influenteaza trecutul in functie de zodie?

Zodiile si trecutul: Afla in ce masura au amintirile putere asupra ta!

Leu

„Eu nu fac o greseala o singura data, o fac de doua sau trei ori, ca sa fiu sigur“, asta ar fi motto-ul tau. Nu te rusinezi cu trecutul si faci haz de necaz. Iar daca amintirile sunt pentru tine motiv de mandrie, de exemplu, daca ai fost premianta clasei, nu uiti sa aduci vorba de asta in orice context.

Fecioara

Nu mai cauta fericirea in locul in care ai pierdut-o, fiindca stii si tu, n-ai sanse sa o gasesti. Si renunta sa mai crezi ca orice esec te defineste. „Nu pot sa tin dieta, ultima data am renuntat dupa doua zile“ e o atitudine care nu te duce nicaieri. Poti sa fii mai putin critica si sa te audodepasesti!

Balanta

Fiecare greseala e o experienta, nicidecum o drama sau un sfarsit de drum. Punctul sensibil al Balantelor sunt situatiile trecute ramase neincheiate, precum relatiile de iubire esuate fara motiv. Rezolva ce ai de rezolvat, gaseste-ti echilibrul si fii deschisa catre trairi noi!

Citește și:

Scorpion

Tu te framanti si pentru greselile pe care nu le-ai facut inca, daramite pentru cele intamplate deja. Stii cu precizie luna, ziua si ora la care cineva te-a facut sa suferi, nu uiti, nu ierti si simti nevoia sa te razbuni. Greselile din trecutul altora le tii minte si le folosesti la momentul oportun.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc