Setari Cookie-uri

Astrologie: Cat de mult te influenteaza trecutul in functie de zodie?

Zodiile si trecutul: Afla in ce masura au amintirile putere asupra ta!

Sagetator

Pentru tine atat trecutul tau, cat si al prietenilor buni, sunt lectii de viata. Esti optimista din fire si stii ca poti mai mult! Folosesti uneori vechile experiente drept punct de plecare pentru proiecte noi, dar de fiecare data le adaugi idei originale. Uiti repede ofensele, nu tii supararea, ceea ce e minunat.

Capricorn

Esti destul de fixista din cand in cand. Te legi de detalii din trecut si le folosesti drept argumente imbatabile in deciziile pe care le iei in prezent. Nu uiti experientele negative, dar nici nu te intereseaza sa-ti iei revansa. Da-ti sansa de a reactiona cum simti pe moment, fara multe calcule!

Varsator

Pentru tine nu doar trecutul o problema, ci si viitorul – te gandesti atat de mult la ele, ca uiti uneori sa traiesti momentul prezent, care-i cel mai important. Te temi de dezamagiri, tocmai pentru ca ai trecut prin cateva. Promisiunile nerespectate sunt cele care te marcheaza pe termen lung.

Citește și:

Pesti

E de apreciat ca nu uiti niciodata oamenii care ti-au fost alaturi in momente grele. In ce priveste viata amoroasa, „cand trecutul bate la usa, nu-i deschide, n-are nimic nou de spus“ e o vorba inteleapta, atat de potrivita cu firea ta. Nu ramane ancorata prea mult timp in hatisul vechilor experiente!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc