Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum petrec zodiile de Paste

Ce inseamna Pastele pentru fiecare zodie in parte!

Leu

Iubesti soarele, iubesti primava, iubesti Pastele. Nimic nu-ti da o stare mai buna decat iarba verde si pomii infloriti, iar daca ai si prilej de sarbatoare in sezonul tau de suflet, sigur ca esti in al noualea cer. Adori petrecerile in aer liber, la picnic sau la un gratar acasa la un prieten sau la tine, daca ai o gradina cat de mica.

Fecioara

Pentru tine cea mai importanta de Paste e... curatenie generala. In sfarsit, ai motiv sa mobilizezi toata familia si sa faci casa luna. Nu ratezi niciun ungher si cand e totul gata, senzatia e nepretuita! Iti etalezi priceperea si in privinta detaliilor migaloase, cum sunt ouale incondeiate. In duminica Pastelui strangi in jurul mesei toti oamenii dragi!

Balanta

Esti nonconformista si iti place Pastele, dar sa fie altfel decat la toata lumea. Nu iti surade ideea de a respecta meniul traditional, iar cand e vorba de obiceiuri, le preferi pe cele din Occident. Mai degraba impodobesti un pomisor cu oua colorate, decat sa gatesti miel. Oricum, esti o gazda minunata, asa ca prietenii iti trec cu drag pragul!

Citește și:

Scorpion

Nu e genul tau sa-ti petreci Pastele intre patru pereti, cu farfuria de sarmale si drob in mana. Preferi sa mergi la un party exclusivist sau evadezi din oras pentru cateva zile. Iar daca esti religioasa din fire, ceea ce se prea poate, iti surade ideea de a vizita o manastire si de a lua parte la toate ritualurile specifice sarbatori Invierii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc