Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum petrec zodiile de Paste

Ce inseamna Pastele pentru fiecare zodie in parte!

Sagetator

O fire optimista si posibil religioasa, Pastele e sarbatoarea ideala pentru tine, un prilej de a sarbatori viata. Adori oamenii si te incanta petrecerile, asa ca nu prea sunt invitatii pe care sa le refuzi. Si pentru ca incerci sa le onorezi pe toate, iesi din perioada Pastelui epuizata de-a dreptul de noptile pierdute, dar multumita ca te-ai simtit bine.

Capricorn

Nu esti genul care sa manance sau sa bea fara masura si nici sa petreci pana dimineata nu e stilul tau. Poate de aceea iti e destul de usor si sa tii Postul cap-coada cu strictete, daca iti propui asta. Nu neaparat din motive religioase, ci pentru sanatate. Si nu faci excese dupa. Iti place Pastele pentru ca inseamna zile libere si mai mult timp alaturi de prieteni.

Varsator

Te incanta sa calatoresti in locuri deosebite, asa ca de Paste e posibil sa nu fii de gasit acasa, fie ca ti-ai luat zborul catre un city break sau te-ai suit in masina si ai plecat intr-o zona de traditie de la noi din tara. Daca ramai la domiciliu, simti nevoia sa faci ceva iesit din comun, sa gatesti o reteta de master chef sau sa-ti umpli casa de flori.

Citește și:

Pesti

Cum esti inclinata spre spiritualitate si credincioasa, pentru tine Pastele e legat in primul rand de traditiile crestine. Tii post, nu lipsesti de la slujba de Inviere, aduci lumina tarziu in noapte si sarbatoresti conform traditiei. Toate iti aduc liniste si pace sufleteasca. In plus, pui mare pret pe micile daruri de suflet obisnuite cu ocazia asta.

Foto prima pagina: alexan888, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc