Setari Cookie-uri

Zodiac floral: Care sunt florile perfecte pentru zodia ta

Florile reprezentative pentru fiecare zodie!

Leu - floarea-soarelui

Soarele care te guverneaza e si stapanul florilor galbene luminoase care insenineaza orice incapere. Asa cum ea sta semeata deasupra tuturor florilor in orice gradina, tu te vrei admirata si adorata, in centrul atentiei oricand si oriunde. Si cum orice dar e pentru tine motiv sa te umfli in pene, nu exista sa ramai indiferenta la un imens buchet de flori primit cu sau fara motiv!

Fecioara – floare-de-colt, crin alb, margareta

Esti puternica, dar si misterioasa, delicata, altfel spus, o floare rara. Oriunde te-ai afla, nu treci neobservata si esti incantatoare prin simpla prezenta. Totusi, nu foarte usor de abordat, ai tendinta sa tii lumea la distanta, intocmai ca floare-de-colt. Margaretele sunt si ele potrivite acestui semn zodiacal modest, dar si dragastos.

Balanta – trandafiri, hortensie

Tu vezi frumusetea in toate lucrurile si nu esti foarte pretentioasa cand vine vorba de flori. Cu toate astea, trandafirul, simbolul prin excelenta al iubirii, se potriveste cel mai bine firii tale romantice. Pe de alta parte, echilibrul, armonia si sinceritatea specifice tie pot fi reprezentate sub forma unei horetensii, floare cu nuante linistitoare ca vorbele tale!

Citește și:

Scorpion – bujor, crizantema, gardenie, lalea

Pasiunea pe care o emani prin toti porii, posesivitatea si daruirea sunt foarte bine reprezentate de bujor, floare care incanta pe oricine cu frumusetea si parfumul ei, fiind considerata aducatoare de noroc si romantism. Cand nu se gaseste in florarii si gradini, poarta bujorul sub forma de parfum! Totodata, esti incantatoare si la fel de sensibila precum o lalea.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc