Setari Cookie-uri

Zodiac floral: Care sunt florile perfecte pentru zodia ta

Florile reprezentative pentru fiecare zodie!

Sagetator – narcisa, papadie

Sub aparenta ta delicata se ascunde o fire uneori distanta, rece si orgolioasa, precum Narcis, cel indragostit de propria frumusete. De aceea narcisa este un simbol delicat al optimismului si energiei ce te caracterizeaza. Ca si papadia, rezisti in orice conditii atunci cand ai planuri pe care tii cu tot dinadinsul sa le vezi indeplinite.

Capricorn – garoafa, magnolie, panselute

Garoafele nu sunt nici cele mai scumpe, nici cele mai apreciate flori, unii le evita, altii le adora. Indiferent de gusturi, au o frumusete aparte si sunt foarte rezistente, intocmai ca tine, una dintre cele mai stabile, disciplinate si cu picioarele pe pamant zodii. Pe de alta parte, asociata cu feminitatea si nobletea, magnolia iti transmite cele mai placute sentimente.

Varsator – orhidee, gladiola

Orhideea e o floare spectaculoasa, intocmai ca personalitatea Varsatorului. Are insa nevoie de maini pricepute care sa o ingrijeasca, de multa atentie si de lumina, ca sa iti incante privirile si sufletul. La fel de repede te stingi si tu daca nu ai parte de atentie si de confortul dorit. Gladiolele ti se potrivesc pentru ca simbolizeaza capacitatea ta de a lupta si de a invinge orice obstacol.

Citește și:

Pesti – nufar, liliac

Sensibilitatea si frumusetea interioara ce te caracterizeaza sunt si trasaturile spectaculosului nufar. Emotiile tale sunt line, dar schimbatoare. Asa cum pluteste nufarul gratios pe apa, asa te lasi influentata si tu de oamenii dragi, de sentimentele lor. Liliacul, pe de alta parte, semnifica fiorii unei noi iubiri, tineretea, puritatea si puterea de neinvins a naturii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc