Setari Cookie-uri

Cartea ta de vizita: planeta care te guverneaza

Ce bune si rele iti aduce planeta care te conduce si te inspira in functie de zodie!

Marte – stapanul Berbecului si al Scorpionului

Puterea si curajul nu le lipsesc celor ghidati de planeta Marte, simbolul masculinitatii. Adori sa detii controlul, esti un bun lider si strategiile tale rareori dau gres. Cel mai mare defect: impulsivitatea. Marte influenteaza modul pasional si agresiv in care reactionezi si tot el iti provoaca dureri de cap, la propriu si la figurat. Deseori ti-o ia gura pe dinainte si faci alegeri necugetate. Esti cam cheltuitoare.

planete si zodii Foto: Phil McDonald, Shutterstock

Jupiter – stapanul Sagetatorului si Pestilor

Jupiter e o planeta norocoasa, care te ajuta sa avansezi in tot ce-ti propui. Nu-ti lipseste generozitatea, spiritul justitiar, nici cel de sacrificiu. Joviala, mereu zambitoare, plina de viata, acesta e portretul unei persoane aflate sub stapanirea lui Jupiter. Vicleana, nu exista secret care sa-ti scape. Si foarte orgolioasa, daca esti calcata pe coada, nu te lasi pana nu te razbuni. Dorinta fizica e mai puternica decat ratiunea de multe ori.

Citește și:

Saturn – stapanul Capricornului si Varsatorului

Mereu ti se spune ca esti o persoana matura, ceilalti apeleaza la tine pentru sfaturi cand se afla in situatii dificile. Foarte diplomata, disciplinata, perseverenta si muncitoare, esti genul de om pe care ceilalti se pot baza la orice ora si care ajunge unde isi doreste prin propriile forte. Cateodata ambitia te domina in asa masura ca te si orbeste, transformandu-te intr-o persoana foarte rigida.

Uranus – stapanul Varsatorului

Dominata de aceasta planeta rebela, esti pesemne o persoana creativa si originala, mereu apreciata pentru prietenia sincera de care da dovada. Iesi din multime. Uneori duci lucrurile la extrem si atragi atentia prin comportamentul extravagant si nonconformist. Se intampla des sa fii imprudenta, surprinzatoare. Faci tot ce-ti sta in putinta ca sa te autodepasesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc