Setari Cookie-uri

Cartea ta de vizita: planeta care te guverneaza

Ce bune si rele iti aduce planeta care te conduce si te inspira in functie de zodie!

Neptun – stapanul Pestilor

Persoanele guvernate de Neptun sunt foarte credincioase. Si nu cred orbeste doar in Dumnezeu, ci si in visurile lor. Misterioasa, esti inclinata spre misticism si ai un al saselea simt. Uneori esti extrem de confuza si nu poti lua decizii categorice, treci usor de la o stare la alta, poti cadea prada exceselor, in special cand e vorba de alcool. Aptitudinile artistice merita exploatate la nativii dominati de Neptun.

Pluton - stapanul Scorpionului

Plina de energie si dinamica, iti doresti sa iesi in evidenta, sa demonstrezi ca esti o invingatoare. Defectele greu de tinut sub control sunt gelozia fara limite si accesele de furie declansate de posesivitatea exagerata. Minti cu usurinta si esti in stare sa ranesti sau sa ucizi, la propriu, daca esti tradata. Ai o natura empatica, dar si distructiva.

Citește și:

Foto prima pagina: Photosani, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc