Setari Cookie-uri

Zodiacul modei: Ce fel de fashionista esti in functie de zodie

Afla ce stil vestimentar ti se potriveste in functie de zodie!

Leu

Nu conteaza ca porti ultimul model de adidas sau pantofi stiletto, emani aceeasi siguranta si incredere in tine. Adori sa intorci privirile pe strada cu tinutele deosebite pe care le porti. Extravagante, de multe ori, chiar daca te costa o avere. Ai o slabiciune pentru bijuterii scumpe.

Fecioara

Foarte atenta la fiecare detaliu, croiala unei piese vestimentare trebuie sa fie impecabila ca tu sa o cumperi si sa o imbraci. Apoi, orice haina trebuie sa fie calcata la dunga, stralucitoare, parfumata. Tinutele tale sunt foarte feminine, dar si foarte comode. Adori sa fii eleganta.

Balanta

Ai un bun gust desavarsit si te imbraci fara cusur. Investesti mult in piesele vestimentare clasice, dar si in cele unicat si esti indrazneata cand vine vorba de transparenta sau de lungimea hainelor. Creezi singura tinute de efect, admirate chiar si la cele mai sofisticate evenimente.

Citește și:

Scorpion

Senzualitatea pe care o emani se datoreaza in parte atitudinii si in parte hainelor pe care alegi sa le porti. Ai un stil vestimentar constant si nu iti schimbi foarte des lookul. Toate hainele din garderoba iti pun in valoare silueta si formele, asa ca nu treci neobservata, mai ales de barbati.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc