Setari Cookie-uri

Zodiacul modei: Ce fel de fashionista esti in functie de zodie

Afla ce stil vestimentar ti se potriveste in functie de zodie!

Sagetator

Daca ai putea, ai purta zilnic haine sport sau oricum, tinute foarte lejere. Ies in evidenta prin faptul ca sunt foarte colorate si vesele. Doar cand e vorba de petreceri sau evenimente speciale porti tocuri inalte, rochii stramte sau bijuterii pretentioase, supradimensionate.

Capricorn

Stilul tau este clasic, dar sofisticat. Iti place sa ai o anume prestanta chiar si cand mergi la cumparaturi. Camasile, fustele cambrate, pantalonii cu dunga au fost create special pentru tine. Iti place sa experimentezi si esti de parere ca accesoriile, in special gentile, te scot din orice impas.

Varsator

Putin iti pasa ce se poarta, nu te intereseaza daca esti in tendinte sau nu! Cumperi orice piesa de imbracaminte care ti se pare simpatica si faci combinatii de-a dreptul nebunesti, dar fericite. Esti intotdeauna cu un pas inaintea trendului si prietenele au de multe ori obiceiul sa-ti imite stilul.

Citește și:

Pesti

Tinutele tale sunt suave, vaporoase, romantice si emana feminitate. Nu prea se intampla sa treci neobservata pe strada. Discret, dar elegant si sexy, stilul tau boem intoarce multe priviri admirative.

Foto prima pagina: HighKey, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc