Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna mai!

horoscop mai leu Tu esti mereu un munte de energie si voie buna, dar in perioada asta ajungi la fundul sacului cu optimism si te simti epuizata, chiar un pic deprimata. Dieta e cea care iti poate reda forta fizica si pe cea psihica, totul e sa iti faci ordine in obiceiurile alimentare, sa reduci portiile de carne si sa le suplimentezi pe cele de verdeturi. La serviciu e obligatoriu sa nu-ti mai asumi toate responsabilitatile. Cand te simti depasita de situatie, ia o pauza si lasa-i pe altii sa se zbata. Daca ti-ai propus sa pleci la drum lung, poate chiar sa te muti din tara, primesti vesti favorabile cu privire la acea calatorie.

Horoscop Fecioara mai – gandeste-te de doua ori!

Te incearca senzatii contradictorii in mai, neliniști, melancolie, o stare neinteleasa de dor, toate ca urmare a eclipsei din data de 10. Te simti prinsa in mijlocul unui uragan de emotii. La serviciu te implici mai mult ca oricand si, pentru ca esti atat de constiincioasa, poti primi sarcini in plus. Chiar daca asta inseamna sa fii promovata, gandeste-te bine daca poti sa duci si mai multe responsabilitati. E foarte posibil sa intampini probleme cu somnul, adica sa nu poti adormi, pur si simplu, chiar daca te culci obosita. Fa mai multa miscare si menajeaza-te, evitand, pe cat posibil factorii de stres!

Citește și:

horoscop mai balanta
In relatia de cuplu lucrurile sunt tensionate, pot sa apara neintelegeri din nimic. Nesiguranta din viata sentimentala isi pune amprenta asupra starii tale generale, ca urmare te certi cu toata lumea, pentru ca esti coplesita de stres si cumva trebuie sa refulezi. Simti o pornire nestavilita de a te iubi mai mult pe tine, pui pret pe sanatate si pe nevoile propriului corp. E foarte probabil sa-ti iei abonament la sala sau sa incepi un program de detoxificare. La serviciu n-ai probleme, dar iei in calcul orice varianta de crestere a veniturilor, pentru ca te simti nedreptatita.

Horoscop mai Scorpion – e timpul pentru schimbare!

Sarbatorile pascale te-au lasat cu o gaura-n buget, asa ca vrei, nu vrei, trebuie sa fii foarte chibzuita macar o vreme. Totusi, nu face economie cand e vorba de propria sanatate! E chiar indicat sa-ti faci analize amanuntite in perioada asta, mai ales daca revine brusc o durere care te tot sacaie din cand in cand. E si un moment prielnic sa-ti schimbi dieta, mai ales daca alimentatia are legatura cu sensibilitatile descoperite de medic. Financiar iti revii cat de curand, ai toate sansele sa gasesti un job bine platit sau chiar sa incepi o afacere pe cont propriu.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc