Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna mai!

horoscop mai sagetator Luna mai e luna iubirii pentru Sagetatori. Fie iti intalnesti jumatatea, fie traiesti intens fiecare clipa alaturi de partenerul pe care-l ai deja. Emani dorinta si senzualitate prin fiecare gest. La serviciu, munca de echipa functioneaza multumitor si poate duce la castiguri materiale importante, fiindca reusesti sa fii flexibila si sa te mulezi dupa ideile colegilor, aplanand tensiunile inutile. Daca ai ramas fara loc de munca, oportunitatile nu-ti lipsesc si poti negocia un contract super avantajos. Sistemul digestiv e un pic sensibil, asa ca evita mesele copioase, mai ales seara!

Horoscop Capricorn mai – tine poftele in frau!

La serviciu se intrevede o perioada aglomerata, in care esti foarte productiva, dar abia ai timp sa respiri. Nu neglija niciun simptom care apare pe fond de stres, chiar daca primul impuls e sa amani vizita la medic pentru cand vei avea mai mult timp. Mai bine vezi-ti de sanatate si slabeste haturile la birou. Acasa simti nevoia sa impaci pe toata lumea si cum nu reusesti, compensezi mancand haotic. O pofta de mancare asa de greu de controlat parca n-ai avut de cand te stii! Pacaleste-te cu multe lichide, in special ceaiuri. Si da-ti timp sa-ti revii!

Citește și:

Horoscop mai Varsator – profita, esti foarte convigatoare!

Esti privilegiata in perioada asta, astrele iti deschid calea catre informatii surprinzatoare, care te pot influenta pe termen lung, daca iti faci timp sa le analizezi si sa extragi ce-i bun din ele. Nu trece cu vederea nicio idee, chiar daca, la prima vedere, pare o nebunie. Esti foarte expresiva si, daca-ti propui, gasesti cele mai bune argumente ca sa convingi pe oricine de orice. Daca ai vreun interviu de angajare, obtii tot ce-ti doresti! Ai grija sa nu cheltuiesti mai mult decat iti permite portofelul, mai degraba cere ajutorul familiei daca ai probleme financiare!

horoscop mai pesti
Tocmai cand toate zbaterile tale de a obtine un castig suplimentar pareau fara nicio sansa, iata ca in sfarsit se ivesc perspective imbucuratoare. Daca dai dovada de seriozitate si concentrare, proiectele incepute acum sunt de bun augur si-ti rotunjesc neasteptat veniturile. Oricum, aspectul financiar e dominant luna asta, chiar si in viata de familie. Ti-ar prinde bine sa te detasezi un pic de lucrurile materiale si sa redevii romantica, sa petreci mai mult timp cu omul iubit, asa cum esti obisnuita. Cu sanatatea stai bine, n-ai dureri si astrele te ajuta sa pierzi surplusul de kilograme fara mare efort!

Citește și:

Foto prima pagina: Aleshyn_Andrei, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc