Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna mai 2017

Descopera ce surprize neasteptate au pregatit astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie in parte, in luna mai!

Horoscop dragoste mai 2017 Leu

Chiar daca nu-ti lipseste pasiunea si sexualitatea e potentata luna asta, contextul astral e favorabil pentru confuzii de tot felul si chiar despartiri. Cand ai motive de cearta cu iubitul, aplaneaza-le din fasa, mizand pe punctele voastre comune. Va place sa mergeti la film? Ia doua bilete la o comedie buna si altfel veti vedea viata dupa. In orice caz, chestiunile domestice mai au de asteptat, nu e un moment prielnic sa-ti bati capul cu ele luna asta.

Horoscop dragoste mai 2017 Fecioara

Poti incepe o afacere cu partenerul sau, in orice caz, sunt sanse sa castigati impreuna niste bani pe care ii si investiti destul de repede intr-un scop demult propus, poate ca sa cumparati un obiect necesar in locuinta. Nu neglija viata de familie de dragul de a te face remarcata la serviciu, poti rata semnale emotionale importante. Cuplurile aflate la inceput de drum au ceva dificultati in perioada asta si, daca nu lasa fiecare de la el, despartirea e iminenta. Invata sa oferi mai multa libertate!

Citește și:

Horoscop dragoste Balanta mai 2017

Iubitul poate fi surprinzator in perioada asta si nu prea stii cum sa-i interpretezi gesturile. Chiar si intentiile bune pot fi interpretate prost. Lasa timpul sa decida, nu te grabi sa tragi concluzii sau sa iei hotarari drastice. Daca lucrurile scartaie intre voi si ai vreo ispita cat de mica de a calca stramb, n-o face sub nicio forma! Suisurile si coborasurile din relatie sunt abrupte, asa ca orice pai pus pe foc poate insemna sfarsitul definitiv al acestei iubiri. Asteapta-te la schimbari!

Horoscop dragoste mai 2017 Scorpion

Ai inotat in ape tulburi alaturi de partenerul tau in ultima vreme, ape care, din fericire, se limpezesc incet-incet. Totusi, te mai poti astepta la valuri si turbulente in prima parte a intervalului. Daca treceti cu bine si de aceasta ultima perioada mai tensionata, lucrurile se asaza de la sine ulterior. E foarte important sa gasesti un echilibru intre viata de familie si cea profesionala si sa nu aduci in cuplu tensiunile de la munca. Nu te descumpani, vin perioade mai bune!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc