Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna mai 2017

Descopera ce surprize neasteptate au pregatit astrele pe plan amoros pentru fiecare zodie in parte, in luna mai!

Horoscop dragoste mai 2017 Sagetator

Luna asta va trebui sa preiei rolul de lider in cuplu, nu de alta, dar partenerul tau trece printr-o perioada de stres si nesiguranta, in care simte nevoia sa fie luat de mana si dus pe drumul cel bun. Sustine-l si nu-l presa o vreme cu multe responsabilitati! Cum planetele te transforma in cea mai senzuala nativa a zodiacului in luna mai, cu siguranta va rezolvati toate problemele in dormitor. Ies scantei din asternuturi! Daca esti singura, socializezi mult si intalnesti barbati atragatori.

Horoscop dragoste Capricorn mai 2017

Faci alegeri bune in luna mai. Desi te domina dorinta sexuala, simti nevoia de intimitate si la nivel emotional, asa ca tot ce faci, faci pentru siguranta cuplului si nu risti cu nimic fericirea voastra. E foarte posibil si chiar prilenic sa ramai insarcinata sau sa fii ceruta in casatorie. Daca te implici intr-o noua relatie, ai toate sansele sa fie alaturi de un barbat de casa, bun, iubitor, pe scurt, visul oricarei femei. Familia si prietenii te sustin!

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator mai 2017

Nu stai prea bine cu timpul, dar esti foarte pasionala. Chiar si o ora de harjoneala alaturi de partener iti incarca bateriile si iti salveaza relatia de raceala. Preocupa-te sa-ti eliberezi programul macar la final de zi ca sa va bucurati de acest timp in doi. Confortul emotional al familiei e cel mai important pentru tine luna asta, mai ales daca esti mama. Nativele singure nu se arunca intr-o relatie decat daca partenerul le cucereste si mental, si emotional, nu doar fizic.

Horoscop dragoste mai 2017 Pesti

Esti foarte capricioasa si mai deloc romantica luna asta. Acum vrei ceva, maine nu-ti mai convine nimic si daca o tii tot asa, iti aduci partenerul la capatul rabdarii. Chiar daca nu-ti sta in fire, pui pret pe lucrurile materiale in acest interval, ba chiar e posibil ca functia pe care o ocupa un posibil iubit sa te determine sa-i dai o sansa sau nu. Se pot inchega relatii amoroase la locul de munca. Daca faci deja parte dintr-un cuplu, tot discutiile despre venituri si cheltuieli sunt in prim-plan.

Citește și:

Foto prima pagina: kudla, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc