Setari Cookie-uri

Bautura care-ti merge la suflet in functie de zodie

Bauturile potrivite pentru fiecare zodie in parte!

Leu – bere

Scoate-i pe Lei in oras la o bere si sunt cei mai fericiti, mai ales daca e vorba de o marca deosebita sau de bere neagra! Sigur nu se vor opri doar la una, fiindca adora sa stea la taclale cand au in fata bautura si mancare buna. Devin mai joviali si mai simpatici daca atmosfera e destinsa de ciocnitul paharelor inspumate. Nici de la shoturi de tequila nu se dau in laturi!

Fecioara – vin

Cu cat e mai rafinat vinul, cu atat mai mare incantarea acestei zodii perfectioniste in absolut toate aspectele vietii. Cu Fecioarele nu alege la nimereala daca vrei sa le surprinzi placut! Conteaza anul de fabricatie, originile, armonia componentelor, temperatura si chiar paharele in care servesti vinul. Informeaza-te inainte sa chemi o Fecioara la cina!

Balanta - cocktail

Femeile-Balanta adora sa iasa in oras cu prietenele, sa stea la povesti, sa rada si sa bea cocktailuri pana dimineata. Cu cat arata mai spectaculos si sunt mai aromate, cu atat mai bine. Echilibrul tau caracteristic nu-ti da voie sa exagerezi cu batura, bei cu masura, mai degraba de pofta sau ca sa te destinzi. Nu ai nicio problema in a consuma cocktailuri fara alcool.

Citește și:

Scorpion – vodka

Bloody Mary este varianta ideala pentru senzualii Scorpioni. Invaluita in mister, ametitoare si fascinanta, asemenea lor. Daca preferi alte combinatii, ai grija sa adaugi cu generozitate suc de fructe in vodka ta, mai ales daca esti femeie si vrei sa pleci acasa pe picioare si sa-ti amintesti a doua zi cum te-ai distrat noaptea trecuta!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc