Setari Cookie-uri

Bautura care-ti merge la suflet in functie de zodie

Bauturile potrivite pentru fiecare zodie in parte!

Sagetator – cuba libre

O bautura cu gust minunat, nu foarte sofisticata, care poate fi bauta si pe marginea piscinei, si la tine acasa si noaptea in club, Cuba Libre e o alegere pe care Sagetatorii, femei sau barbati, o fac cu ochii inchisi. Zodie de foc, nu se dau in laturi nici de la combinatii zvapaiate, precum vodka si energizant, mai ales daca-si pun in gand o petrecere de pomina!

Capricorn – palinca

Vrei sa faci impresie buna, deci n-o sa bei prea mult in societate si e aproape imposibil sa te ametesti. Bautura pentru tine e mereu legata de context. De exemplu tuica, palinca sau vinul fiert sunt printre licorile tale preferate in sezonul rece. Esti zodie de iarna, normal ca preferi bauturile care te-ncalzesc! In restul anotimpurilor, mizeaza pe whisky!

Varsator - vermut

Nu orice sortiment, ci unul scump, rafinat, servit cu gheata, cu felii de lime, cu o maslina. Excentricul Varsator stie exact ce urmeaza sa comande si spera sa fie admirat in secret de cei din jur pentru alegerea facuta. Toata lumea trebuie sa fie constienta ca nativul are gusturi bune si posibilitati sa si le satisfaca.

Citește și:

Pesti – visinata

Pestii nu rezista la bautura mai deloc, cu atat mai putin nativele acestei zodii. Daca esti Peste, cel mai bine ar fi sa te limitezi la bauturi fara alcool sau sa bei foarte putin, de pofta. Dar e greu, stim, pentru ca licorile alcoolizate atrag ca un magnet zodiile de apa. Ai o slabiciune pentru cele dulci din fructe, cum sunt afinata si visinata facute-n casa.

Foto prima pagina: Vitaliy Netiaga, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc