Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum imbunezi karma in functie de zodie

Cum te influenteaza karma in functie de zodia ta si cum o poti transforma ca sa-ti fie favorabila?

Leu

In viata anterioara fie ai trecut neobservata, fie te-ai sacrificat pentru binele altora. Acum vrei sa fii in centrul atentiei, sa-ti faca toti pe plac la orice ora. Ce trebuie sa exersezi este sa lasi de la tine si sa oferi la randul tau tot atata atentie cata vrei sa primesti! Lectia din viata asta: toti suntem egali, orgoliul e de prisos.

Fecioara

Ai fost delasatoare si i-ai lasat pe altii sa duca greul, crezand ca totul ti se cuvine. Acum muncesti pe branci si ai parte de obstacole diverse, de multe ori autoimpuse. Esti foarte critica, inclusiv cu tine insati. Karma ta este sa realizezi ca nu perfectiunea este importanta in viata si ca fericirea se gaseste in lucruri mici!

Balanta

Ai fost pierduta intr-o lume a ta in trecut, tacuta, incrancenata si nu de putine ori nedreapta, asa ca ai drept karma exact opusul acestor lucruri: corectitudinea care te caracterizeaza si firea sociabila trebuie puse in slujba celorlalti, pentru a-i scoate din impas. Ai grija sa te preocupi si de propria-ti persoana si sa nu te lasi cucerita prea usor!

Citește și:

Scorpion

Ai fost superficiala intr-o alta viata, asa ca acum traiesti totul la intensitate maxima si cu o profunzime dureroasa. Posesivitatea manifestata in exces fata de fiintele dragi din viata este cea pe care trebuie s-o controlezi. Karma ta e sa te echilibrezi emotional, sa inveti sa oferi libertate, dar si propriul ajutor celor care au nevoie de el.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc