Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum imbunezi karma in functie de zodie

Cum te influenteaza karma in functie de zodia ta si cum o poti transforma ca sa-ti fie favorabila?

Sagetator

Intr-o existenta anterioara ai avut multe responsabilitati si oamenii dragi au abuzat de increderea ta. Acum ai tendinta sa pui distractia pe primul plan, sa fii lipsita de menajamente, chiar brutala. Ca sa-ti imbunatatesti karma, trebuie sa-ti domolesti pretentiile, sa reactionezi cu mai multa delicatete si sa intelegi ca viata nu inseamna numai aventura!

Capricorn

In viata trecuta ai cantat precum greierele din fabula, in viata asta ai preocupari serioase, muncesti pe branci ca sa-ti atingi scopurile materiale si faci din ele centrul Universului tau. Nu lasa dorinta de succes sa te acapareze in asa masura incat sa neglijezi oamenii care au nevoie de tine. Trebuie sa iubesti fara sa faci calcule si neaparat sa-ti cenzurezi egoismul.

Varsator

Disciplina si conservatorismul din trecut te fac o rebela, independenta, irascibila si un pic rautacioasa, uneori. Ca sa te bucuri de prezent si sa inlaturi karma negativa, trebuie sa renunti la resentimente si sageti inveninate, sa te detasezi, sa accepti ceea ce nu poti schimba si sa ai rabdare: lucrurile bune vin la timpul lor.

Citește și:

Pesti

Pe cat ai fost de pragmatica si organizata in existenta trecuta, pe atat de visatoare si dezordonata esti acum. Zodia actuala te indeamna sa privesti mult in sufletul tau, sa ierti, sa-ti ceri iertare, aceasta fiind singura cale catre un suflet linistit. Indiferenta anterioara trebuie s-o platesti acum ajutandu-i pe cei care sufera, fara sa te transformi, insa, intr-o victima.

Foto prima pagina: Oxa, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc