Setari Cookie-uri

Zodia nuntii: Cum iti poate influenta data nuntii mariajul

Semnul zodiacal caruia ii corespunde intervalul in care mirii isi unesc destinele este plin de semnificatii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Nuntile facute in semnul Leului sunt fastuoase, extravagante, ca-n povesti. Cuplul urmeaza sa fie foarte pasional si, cu siguranta, se va evidentia din multime si va fi apreciat, chiar invidiat de cei din jur. Provocarea: sa nu aveti asteptari prea mari unul de la celalalt, convins fiind fiecare ca totul i se cuvine. Si sa mai faceti, din cand in cand, compromisuri!

Fecioara (21 august – 22 septembrie)

Inca din ziua nuntii, va vor preocupa intens cele mai mici detalii care sa corespunda ideii voastre de perfectiune. Veti fi corecti unul cu altul, va veti sustine cu tarie, veti organiza foarte bine fiecare aspect al casei, de la cheltuieli, pana la lectiile copiilor. Provocarea: sa nu deveniti chitibusari, gasind defecte si acolo unde nu exista!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

O uniune foarte echilibrata. Ambii soti ofera si primesc in aceeasi masura, nu se neglijeaza si depun eforturi ca sa-l vada pe celalalt fericit. Discuta deschis despre orice problema, apreciaza toate eforturile partenerului, sunt corecti si nu-si neaga greselile. Provocarea: sa nu uiti de propriile tale dorinte si nevoi in favoarea celor ale cuplului.

Citește și:

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o uniune foarte pasionala, cei doi se iubesc la nebunie si nu sunt dispusi sa imparta cu nimeni timpul partenerului. Nevoia de control si gelozia pot fi greu de depasit in viata celor casatoriti sub bagheta Scorpionului. Tensiunile se rezolva de multe ori in dormitor. Provocarea: sa-i oferi spatiu partenerului si sa-ti domolesti posesivitatea!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc