Setari Cookie-uri

Zodia nuntii: Cum iti poate influenta data nuntii mariajul

Semnul zodiacal caruia ii corespunde intervalul in care mirii isi unesc destinele este plin de semnificatii.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Independenti si aventurosi in sensul cel mai bun, asemeni Sagetatorului, nu va veti plictisi impreuna. Mereu gasiti ceva de facut, aveti pasiuni comune si va place la nebunie sa descoperiti lucruri si locuri noi. Provocarea: sa tineti sub control lipsa de incredere in partener si modul prea direct de a spune lucrurilor pe nume!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luati casatoria in serios si va asumati intru totul responsabilitatea noului statut. Nu concepeti si nu iertati lipsa loialitatii. Aveti ambitii comune, in special financiare si respectati valorile traditionale. Provocarea: sa nu fiti distanti si retinuti unul cu celalalt in momentele in care exprimarea sentimentelor este vitala pentru relatie!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Scoateti la iveala tot ce-i mai bun si mai frumos la persoana cu care impartiti casa si sufletul. Nu va cramponati de lucruri neimportante, sunteti un cuplu modern, care nu se procupa de gura lumii, ci de propria fericire. Distractia e parte importanta din viata voastra. Provocarea: sa tineti sub control desele crize de nervi indreptate impotriva partenerului!

Citește și:

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Romantismul domina uniunile din acest interval. Adorati evadarile in doi, va sunteti suficienti unul altuia si va iubiti cu pasiune. Nu ratati niciun prilej de a petrece timp departe de ochii curiosilor.

Provocarea: sa nu mai visati cu ochii deschisi atunci cand apar probleme serioase, ele nu dispar daca sunt trecute cu vederea!

Foto prima pagina: pink panda, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc