Setari Cookie-uri

Astrologie: Inima, ratiunea sau intuitia? Afla care te domina in functie de zodia ta!

Reactionezi dupa cum te indeamna sentimentele sau faci ce-ti dicteaza primul impuls? Afla ce instinct te domina in functie de zodie!

Ratiunea - Gemeni, Fecioara, Capricorn

Gemeni

Esti 100% rationala si nu ti-e deloc usor sa te copleseasca atatea ganduri in fiecare clipa, dar nici ca ai putea altfel, asa ti-e firea. Cand intampini o situatie care te pune in incurcatura, esti in stare s-o intorci pe toate partile ore la rand, ca nu cumva sa te ia prin surprindere vreun scenariu pe care nu l-ai luat in calcul.

Fecioara

Esti de parere ca ratiunea este samburele vietii implinite, asa ca omul n-are sanse sa te induplece cu argumente lacrimogene. Ai si tu emotii, ca toata lumea, dar le tii bine in frau si, la nevoie, le inabusi din considerente practice. E calitatea care te ajuta sa te organizezi mereu impecabil, chiar daca-ti neglijezi pentru asta nevoia de afectiune.

Capricorn

Iti calculezi intotdeauna fiecare gest cu obiectivitate, ambitie si cu o detasare pe care numai ratiunea ti le poate da. Nu te arunci cu capul inainte, ai rabdare si actionezi numai cand stii ca rezultatul va fi conform planurilor tale. Nevoia de securitate este pentru tine mereu mai importanta decat orice valvataie de moment.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc