Setari Cookie-uri

Astrologie: Inima, ratiunea sau intuitia? Afla care te domina in functie de zodia ta!

Reactionezi dupa cum te indeamna sentimentele sau faci ce-ti dicteaza primul impuls? Afla ce instinct te domina in functie de zodie!

Intuitie - Berbec, Scorpion, Sagetator, Varsator

Berbec

Daca esti Berbec, nu incape vorba sa stai mult pe ganduri inainte sa faci un lucru. N-ai rabdare, pur si simplu reactionezi sub primul impuls. Cand totusi te gandesti de doua ori, e doar ca sa te lauzi ca varianta pe care ai ales-o din start era cea mai buna. Te bazezi intotdeauna pe instinct si nu te-nveti minte nici cand o dai in bara!

Scorpion

Ai un al saselea simt care nu-ti da pace nici cand dormi. La propriu, si in somn ai tot felul de vise premonitorii, pe care le interpretezi cum stii tu mai bine. Pui mare pret pe perceptia ta extrasenzoriala, iar daca nu placi pe cineva din prima, greu iti mai intra in gratii. Senzatia de deja vu si presentimentele de tot felul sunt ceva firesc pentru tine.

Sagetator

Adori sa experimentezi lucruri noi, ciudate, nebunesti si o faci cu fiecare ocazie, insa fara sa dai cu piciorul principiilor tale, bunului simt sau moralitatii. Adori libertatea si nu suporti ingradirile de niciun fel, nici chiar cand sunt impuse de propria ta ratiune. Daca instinctul te poarta pe un drum, rar se intampla sa nu fie cel potrivit pentru tine.

Citește și:

Varsator

Ai o intuitie puternica si curajul necesar de a te lasa dusa de val de cate ori simti tu ca asa-i mai bine. Spontaneitatea ti-e celebra printre cunoscuti si reuseste sa te domine, chiar daca ai foarte bine conturata si latura intelectuala. Iti place adrenalina su nu prea ti se intampla sa regreti deciziile luate sub impulsul momentului.

Foto prima pagina: Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc