Setari Cookie-uri

Astrologie: Cuvintele puterii pentru zodia ta

Descopera afirmatia care-ti schimba viata daca o rostesti zilnic in functie de zodia ta.

Leu

Primesc in viata mea armonia si vreau sa descopar bucuria unei minti eliberate de orice constrangere. Aleg sa ma conectez cu forta vitala din interiorul meu, sa fiu puternica si mai generoasa. Imi iau angajamentul de a sarbatori zi de zi viata care mi-a fost data.

Fecioara

Imi accept calitatile si defectele, inclusiv pe ale celor din jur. Stiu ca oamenii sunt oglindirea Universului si ca merita prin definitie sa fie iubiti. Imi propun sa nu mai caut perfectiunea, sa ma bucur de lucrurile simple, sa fiu mai zambitoare. Aleg cu grija tot ce spun si gandesc.

Balanta

Sunt deschisa energiei universale, primesc echilibrul si il port mai departe. Simt ca menirea mea in lume este sa-i ajut pe ceilalti si stiu ca eu voi fi, la randul meu, ajutata. Impart pace si dragoste, caut armonia adanc intiparita in fiinta mea si astept cu incredere bunavointa divina.

Citește și:

Scorpion

Stiu ca viata mea este binecuvantata si imi doresc sincer sa fiu vrednica de darurile pe care le primesc din Univers. Pot dobandi pacea interioara si evit gandurile care ma indeparteaza de ea. Las energia pozitiva a fiecarei zile sa ma transforme intr-o fiinta mai buna, asa cum stiu ca pot sa fiu.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc