Setari Cookie-uri

Astrologie: Cuvintele puterii pentru zodia ta

Descopera afirmatia care-ti schimba viata daca o rostesti zilnic in functie de zodia ta.

Sagetator

Energia mea este expresia energiei cosmice si am datoria sa o folosesc productiv. Sunt increzatoare ca Universul imi va arata drumul corect pe care trebuie sa-l urmez in viata. Sunt pregatita sa renunt la convingerile mele invechite. Sunt o fiinta libera si stiu ca trebuie sa le ofer celorlalti libertate.

Capricorn

Renunt la lupta incrancenata pe care o port zi de zi cu mine si cu ceilalti. Las lucrurile sa vina de la sine, fara sa le fortez. Compasiunea si bunatatea au fost inscrise de Dumnezeu in natura mea, asa ca voi aduce bucurie altora prin actiunile mele. Caut si astept pacea sufletului.

Varsator

Tot ceea ce mi se intampla este rezultatul alegerilor mele, de aceea aleg sa fiu cea mai buna versiune a mea. Am nenumarate motive sa fiu recunoscatoare, le apreciez si vreau sa impartasesc si altora importanta momentului prezent. Vreau sa ma apropii mai mult de Dumnezeu si de oameni.

Citește și:

Pesti

Sunt pregatita sa ofer iubire neconditionata si sa atrag iubirea in viata mea. Stiu ca Providenta ma protejeaza si ca lucruri bune sunt pe cale sa mi se intample. Ma iubesc asa cum sunt, ma eliberez de ceea ce ma trage inapoi si accept cu bucurie ajutorul divin care mi se ofera prin intermediul oamenilor.

Foto prima pagina: Lia Koltyrina, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc