Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum obtii o noua sansa in functie de zodia lui

Afla cum sa iti impaci iubitul in functie de zodia lui!

Leu

Lasa-i timp! Daca te bagi in sufletul lui imediat dupa nefericitul eveniment, nici stand in genunchi nu-l indupleci. Pe cat de mare a fost supararea, pe atat trebuie sa investesti ca sa-l mai vezi zambind pe orgoliosul Leu. Sa-i demonstrezi cat e de important pentru tine o sa te coste timp si bani. Macar un gadget de ultima generatie tot va trebui sa-i cumperi, daca n-ai bani de bolid.

Fecioara

Nici nu te gandi sa te tavalesti la picioarele lui suspinand, e imun la asemenea manifestari puerile si mai tare se incranceneaza. Pe barbatul Fecioara il indupleci numai dupa ce-ti faci autocritica. Fara dulcegarii si siroposenii, doar cu argumentele rationale pe masa. Va trebui sa-i promiti ca nu mai repeti greseala si sa ii spui ca ai nevoie de el ca de aer.

Balanta

Nu cumva sa te victimizezi sau sa-i faci reprosuri, ca tot el sa para vinovat de isprava ta. Poate ai tendinta asta uneori, dar acum abtine-te! Ce crezi tu ca ar fi circumstanta atenuanta, il poate face pe justitiarul nativ din Balanta sa-ti intoarca spatele pentru totdeauna. Va face compromisuri de dragul tau doar daca esti capabila sa-ti asumi greselile.

Citește și:

Scorpion

Daca un Scorpion se simte tradat, ai de purtat o lupta grea pe care n-ai sanse s-o castigi decat cu multa inflacarare. Trebuie sa fii foarte pasionala, feminina si sa ai nervii tari, pentru ca te vei lovi de un zid de trufie. Chiar daca te iarta, iti va reprosa si peste ani de zile pasul stramb de acum si e foarte probabil sa se simta razbunat abia dupa ce iti intoarce fapta, ca sa suferi si tu!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc