Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum obtii o noua sansa in functie de zodia lui

Afla cum sa iti impaci iubitul in functie de zodia lui!

Sagetator

Odata izbucnita furtuna, un timp trebuie sa te feresti de tunetele si fulgerele Sagetatorului. Retrage-te si lasa-l sa se racoreasca, apoi poarta-te cu manusi. Cateodata functioneaza neasteptat de eficient autoironia. Razi de tine si de naivitatea ta, lasa-l sa te vada vulnerabila, dispusa la sacrificii. Te va lasa sa te perpelesti o vreme, apoi te va ierta.

Capricorn

Foarte rational, Capricornul se supara numai daca are motiv intemeiat. Ai facut gafa, cum o dregi? Cheama-l la intalnire, intr-unul din locurile unde stii sigur ca merge intotdeauna cu placere. Fata in fata ai cele multe sanse cu acest nativ. Trebuie sa te vada, sa te adulmece, sa-ti admire rochia cea mai atragatoare. In timp ce-i promiti ca vei juca dupa regulile lui...

Varsator

Femeia unui Varsator trebuie sa fie model de corectitudine si loialitate, asa ca daca-l dezamagesti, e greu sa-ti recastigi locul pierdut in sufletul lui. Te-ar ajuta sa ai de partea ta o persoana in care el are mare incredere, precum mama sau sora lui, sa-ti puna o vorba buna. Cel mai important este sa recunosti gravitatea greselii, nu sa incerci s-o treci cu vederea.

Citește și:

Pesti

Peste e foarte sentimental si se inmoaie imediat daca te framanti si ziua, si noaptea de dragul lui. Lacrimile si declaratiile tale n-au cum sa-l lase indiferent. Daca vede ca esti un monument de tristete si ca nu mai ai pace de cand situatia dintre voi e tensionata, se simte flatat si cedeaza cat ai zice... Peste.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc