Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2017

Zodiile si dragostea in luna iunie!

Horoscop dragoste iunie 2017 Leu

O suferinta latenta iese acum la iveala. In sfarsit, simti ca e momentul sa vorbesti deschis despre ce te framanta si e mai bine asa, chiar daca in final vei taia in carne vie si vei pune punct unei relatii de iubire ori de prietenie mai vechi. Confrunta-ti temerile cu demnitate si curaj! Nu e recomandabil sa iei decizii pe termen lung luna asta, nici legate de casatorie, nici de aducerea pe lume a unui copil, daca singurul motiv sunt insistentele partenerului.

Horoscop dragoste iunie 2017 Fecioara

Ai energie si asta te-ndeamna sa-l implici si pe cel drag in tot felul de activitati antrenante, de care el nu pare prea incantat in prima faza. Nu uita sa-i oferi libertatea de a alege, nu e musai sa aveti tot timpul activitati comune, oricat ai vrea sa-l ai sub observatie 24 de ore din 24. Norocoase din punct de vedere astral sunt nativele implicate in relatii lungi, serioase. Aventurile se pot termina prost, mai ales daca-i la mijloc un barbat cu alte obligatii.

Citește și:

Horoscop dragoste iunie 2017 Balanta

Daca ai facut ceva planuri cu partenerul tau, acum e momentul sa le luati la puricat. Poate fi vorba de o calatorie sau de alt proiect minutios pe care il planuiti demult. Dureaza un pic pana va faceti curaj, dar n-o sa regretati o clipa tot efortul! Nu te agita prea tare, fiindca transmiti mai departe starea de nesiguranta si pot sa apara tensiuni spre finalul lunii. Vestea buna e ca trec repede. E o luna benefica daca nu incerci cu tot dinadinsul sa demonstrezi ca ai mereu dreptate!

Horoscop dragoste Scorpion iunie 2017

Luna asta percepi totul mai intens, si suferinta, si bucuria. In functie de contextul astral personal, fie te simti in al noualea cer, fie in cazanul cu smoala. Nici una, nici cealalta nu dureaza mult, asa ca, pastreaza-ti calmul. Nu te lasa coplesita de pornirile de moment decat daca e vorba de unele care-ti aduc bucurie. Pentru ca esti mai toleranta cu partenerul, nu e risc de scantei! Nativele singure isi pot gasi iubirea peste hotare sau acasa, dar tot cu un strain.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc