Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2017

Zodiile si dragostea in luna iunie!

Horoscop dragoste iunie 2017 Sagetator

Traiesti emotii puternice in perioada asta, trebuie sa te tii tare si sa ramai lucida cand iei decizii. O dezamagire e posibila in plan sentimental, dar nu neaparat din partea omului iubit. Daca nu ai inca pereche, te simti atrasa in mod particular de oamenii de cariera, care se remarca in profesia lor, eventual chiar de un coleg de serviciu. S-ar putea ca o noua dragoste sa te scoata din zona de confort. Daca e asa, nu te opune, transformarea iti va fi benefica!

Horoscop dragoste iunie 2017 Capricorn

Partenerul tau are nevoie de tine. Va trebui sa fii acolo pentru el, sa-l sustii, sa-l aclami in lupta pe care o are de purtat, dar fara sa te neglijezi. Trebuie sa pui pret pe tine inainte de toate, ca sa ai ce-i oferi lui. E nevoie de un echilibru intre ceea ce dai si ceea ce primesti. Daca esti casatorita si indragostita, veti trai vara asta momente de care o sa-ti amintesti multa vreme cu drag. Daca esti singura, o noua iubire se vede la orizont, ai noroc sa intalnesti un barbat de casa!

Citește și:

Horoscop dragoste Varsator iunie 2017

Ai un admirator care nu-ti da pace de multa vreme. Poate e timpul sa-i dai o sansa, mai ales ca revine de fiecare data tot mai insistent. Chiar daca nu te-a atras de la bun inceput, se pot lega intre voi lucruri frumoase. Daca esti demult parte dintr-un cuplu, partenerul te rasfata, te surprinde cu un cadou neasteptat sau cu o veste buna. E un moment bun sa aduceti in discutie copiii si tot ce tine de cresterea si educarea lor. Tot acum poti ramane insarcinata!

Horoscop dragoste iunie 2017 Pesti

Ai tot amanat tu unele discutii delicate, dar e timpul sa le porti acum, nu mai tarziu. Nu cu spirit de cearta, ci de impacare. Bine ar fi sa-ti iei cateva zile libere si sa pleci undeva cu familia, sau macar sa organizati mai multe iesiri strict de dragul relaxarii: la piscina, la iarba verde. Ai senzatia ca toata lumea vrea ceva de la tine luna asta si cam asa si este. Trebuie sa-ti alegi cu grija prioritatile si, foarte important, nu refuza ajutorul cand ti se ofera. Mai plaseaza si celor dragi din responsabilitati!

Citește și:

Foto prima pagina: katalinks, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc