Setari Cookie-uri

Astrologie: Poarta-ti talismanul norocos vara asta!

Pietrele semipretioase aducatoare de noroc in functie de zodia ta!

Pietrele semipretioase aducatoare de noroc in functie de zodia ta iti transfera energia lor, te ajuta sa echilibrezi vibratiile pe care le transmiti in Univers si sa-ti purifici aura, avand totodata efect protector si vindecator. Accesorizeaza-ti tinutele de vara cu o mica bijuterie magica!

Talismanul norocos in functie de zodie

pietre semipretioase Foto: optimarc, Shutterstock

Berbec

Hematit – iti induce o stare de calm, te ajuta sa iei decizii la rece, sa-ti stapanesti agresivitatea si gelozia, stimuleaza creativitatea si intuitia, sporeste increderea in propriile forte, te fereste de accidente. Daca porti aceasta piatra te concentrezi mai bine, esti mai echilibrata emotional, atragi dragostea si succesul profesional.

Alte pietre norocoase: ametist, jasp

Taur

Jad – aduce intelepciune, disperseaza energiile negative, te ajuta sa te relaxezi cand esti agitata, sa dormi bine, intareste sanatatea si creste longevitatea. Daca porti aceasta piatra scapi de stres si de insomnii, visezi frumos, gasesti cu usurinta solutii in situatiile delicate si esti mai hotarata cand iti pui ceva in gand.

Citește și:

Alte pietre norocoase: agat, cuart roz, turcoaz

Gemeni

Agat – te protejeaza de gandurile negre si de energiile malefice, iti aduce iubire si echilibru in viata intima, iti scoate in cale suflete cu care rezonezi, te ajuta sa-ti controlezi posesivitatea, resentimentele. Daca porti aceasta piatra te simti impacata cu tine si cu ceilalti, ierti mai usor, esti mai toleranta si mai generoasa.

Alte pietre norocoase: acvamarin, smarald

Rac

Perla – stimuleaza optimismul, seninatatea si te ajuta sa scapi de energia negativa, aduce prosperitate, protectie in casatorie, fidelitate, noroc si dragoste curata, sincera. Daca porti aceasta piatra ai o viata de familie implinita, faci fata cu usurinta fricilor, gandesti mai limpede si cu mai mult calm, fara sa te framanti inutil.

Alte pietre norocoase: aventurin, piatra-lunii

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc