Setari Cookie-uri

Astrologie: Poarta-ti talismanul norocos vara asta!

Pietrele semipretioase aducatoare de noroc in functie de zodia ta!

Leu

Onix – reface resursele energetice si elimina blocajele prezente la acest nivel, te ajuta sa-ti revii usor dupa boala, iti induce o stare de siguranta, tine departe vrajile si blestemele. Daca porti aceasta piatra te remarci ca lider, ai idei bune si succes in afaceri si in viata amoroasa, iei decizii intelepte, inspirate, nepartinitoare.

Alte pietre norocoase: cristal-de-stanca, jad

Fecioara

Jasp – iti aduce un suflu optimist, blocheaza atacurile energetice, sustine comunicarea eficienta si creativitatea, iti scoate in cale oameni si situatii la care tanjeai demult. Daca porti aceasta piatra te simti eliberata de stres si de constrangeri, lasi mai usor de la tine fara sa te simti frustrata, iti controlezi iesirile nervoase si nevoia de control.

Alte pietre norocoase: zirconiu, cuart

Balanta

Piatra-lunii – te ajuta sa controlezi stresul, dezvolta spiritul intuitiv, sporeste magnetismul purtatoarei si-ti sporeste sansele de a-ti gasi linistea si fericirea. Te apara de prietenii falsi si de nedreptate. Daca porti aceasta piatra atragi in viata ta pace, liniste, iubire si atasament din partea celor pe care ti-i doresti aproape.

Citește și:

Alte pietre norocoase: crisolit, opal

Scorpion

Malachit – iti intareste aura, te ajuta sa presimti pericolele si sa te feresti de ele la timpul potrivit, sa scapi de ghinioane si de gandurile negative, sa-ti domolesti gelozia si frustrarile nejustificate. Daca porti aceasta piatra te echilibrezi psihic, renunti la obiceiurile care-ti fac rau si-ti exprimi cu mai mare usurinta sentimentele.

Alte pietre norocoase: cornalina, acvamarin

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc