Setari Cookie-uri

Astrologie: Poarta-ti talismanul norocos vara asta!

Pietrele semipretioase aducatoare de noroc in functie de zodia ta!

Sagetator

Topaz – sporeste creativitatea, te elibereaza de povara emotiilor care-ti alunga linistea, te protejeaza de accidente, iti aduce intelegere si cooperare in viata de cuplu si in familie. Daca porti aceasta piatra esti protejata de uneltiri, capcane, de energii negative si te ajuta sa iti pastrezi calmul in situatii critice.

Alte pietre norocoase: cuart albastru, turcoaz

Capricorn

Azurit – stimuleaza memoria, alunga starile de incordare, suferinta si tristetea, te protejeaza de pericole, te ajuta sa-ti accepti defectele si sa-ti dezvolti calitatile. Daca porti aceasta piatra ai o intuitie ascutita, esti dezinhibata, te eliberezi de trecut si te deschizi catre noi orizonturi aducatoare de liniste si de noroc.

Alte pietre norocoase: onix

Varsator

Ametist – alunga starile de tristete, te ajuta sa dormi bine, sa dai uitarii experientele neplacute si gandurile negre, stimuleaza intelectul, creste puterea de concentrare si increderea in fortele proprii. Daca porti aceasta piatra ai o mai mare deschidere catre religie, spiritualitate, misticism, ti se dezvolta intuitia si capacitatea de a preveni situatiile nefaste.

Citește și:

Alte pietre norocoase: turcoaza, zirconiu

Pesti

Acvamarin – iti da energie si curaj pentru schimbari, te ajuta sa-ti exprimi cu usurinta sentimentele si emotiile reprimate, alunga anxietatile, fobiile, depresia. Daca porti aceasta piatra esti mai creativa, mai flexibila, te faci imediat placuta, ti se iarta greselile, comunici mai bine si toate relatiile tale decurg mai lin, fara obstacole.

Alte pietre norocoase: ametist, piatra-lunii

foto prima pagina: mimibubu, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc