Setari Cookie-uri

Poznas, razgaiat, plangacios? Cum e copilul din fiecare zodie

Pentru ca nu trebuie sa uiti niciodata de copilarie si de copilul din tine, descopera trasaturile definitorii ale fiecarui copil in functie de zodie.

Leu

E mereu seful la locul de joaca si toti copiii ii stiu de frica. Foarte ambitios, vrea sa fie cel mai bun in tot ce face. La gradinita si la scoala va fi mereu in centrul atentiei, e copilul care adora sa iasa in evidenta dansand sau recitand poezii in fata clasei. E ideal sa-l dai la un sport de mic, chiar de performanta. Are multa energie si trebuie supravegheat non-stop, se catara in copaci ca o maimuta si chiar ar vrea sa aiba una. Sa-i iei un catel e o idee buna!

Fecioara

E de mic ordonat, nu-i place sa-i schimbi locul jucariilor sau sa-i umbli prin cartile de colorat. Face mofturi la masa cu nemiluita si nu e usor sa-l pacalesti, iti spune singur ce-i place si mai ales ce nu-i place, iar in aceasta ultima privinta, lista este lunga. Da-i responsabilitati si lauda-l pentru micile reusite! Pentru ca e perfectionist, trebuie invatat ca greselile nu-s un capat de tara. Ii place sa fie de folos si te ajuta de cate ori poate. Daca are fratiori, asteapta-te sa fie paracios si cam rautacios!

Citește și:

Balanta

Copiii Balanta sunt de obicei tare cumintei, asculta cu mare interes tot ce le spui si nu prea se intampla sa-ti iasa din cuvant. Daca alt copil e pus la colt, o sa observi cum micutul tau ia apararea, cu riscul sa fie el pedepsit in loc. Stie ce e bine si ce e rau, iar cand a facut o boacana, o recunoaste singur sau se da de gol fara sa vrea. Foarte atasat de ambii parinti, micul lui Univers se clatina din temelii cand mama si tata sunt certati. Adora muzica si jucariile muzicale!

Scorpion

Acum rade, acum plange, acum e serios, acum da din picioare. Scorpionul e un copil de multe ori obraznic, pe care-l convingi greu ca nu poate sa aiba chiar tot ce vrea. Tipatul si plansul in hohote ca sa-ti atraga atentia e activitatea lui preferata! Ai grija sa nu lauzi prea tare alti copii, fiindca va sta imbufnat si inlacrimat ore bune. Niciodata nu-l compara cu nimeni si nu-i spune ca n-are voie un lucru sau altul pe motiv ca „asa zic eu“.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc