Setari Cookie-uri

Poznas, razgaiat, plangacios? Cum e copilul din fiecare zodie

Pentru ca nu trebuie sa uiti niciodata de copilarie si de copilul din tine, descopera trasaturile definitorii ale fiecarui copil in functie de zodie.

Sagetator

Nu sta locului o clipa, trebuie sa-i dai mereu ceva de facut si vai de bunicul sau de bona care-l supravegheaza in lipsa ta! O modalitate buna sa-i ocupi mintea si energia este sa-l duci la cursuri de karate, dans sau orice implica multa miscare, abia asa o sa te poti bucura in tihna de cateva ore de somn! Absoarbe informatiile ca un burete si-ti reproduce cuvinte pe care habar n-aveai ca le-a auzit. Un animalut de companie il poate ajuta mult din punct de vedere emotional!

Capricorn

E un copil linistit, la locul lui, care nu face mari probleme. Secretul e sa-l lasi sa descopere singur lumea inconjuratoare, sa se joace in noroi sau sa culeaga fructe cu manuta lui. E prietenos si se bucura sa-si petreaca timpul in compania altor copii, de care se ataseaza foarte usor. Va fi incantat sa-l duci cu tine la serviciu si sa te prefaci ca ti-a fost de mare ajutor, chiar daca n-a facut decat sa stea intr-un coltisor si sa coloreze. Nu-l certa si nu-l descuraja, altfel devine introvertit.

Citește și:

Varsator

Trebuie sa fii foarte permisiva cu acest copil, sa nu-i ingradesti libertatea, altfel devine rebel si dificil. E fericit daca-l duci des in parcuri de aventura, cu cortul, in drumetii prin padure, la picnic, la iarba verde sau la lectii de calarie, fiindca iubeste animalele. E un mic explorator si pune mare pret pe fiecare coltisor sau pomisor decoperit. Ai incredere in el si lasa-l sa socializeze! E foarte competitiv si ii place spiritul de echipa.

Pesti

E un copil timid, sensibil, care are nevoie de multa protectie si iubire. Te ajuta la treburi cu placere si prinde curaj cand e incurajat si laudat. Ar fi bine sa-l inveti sa inoate de mic, poate chiar de bebelus sau sa-l dai la cursuri de pictura cand mai creste, fiindca e tare talentat. Traieste intens povestile pe care i le spui si viseaza la propriul cal inaripat, deci sa nu te miri daca vorbeste cu personajele preferate, pe care le transforma in prieteni imaginari.

Citește și:

    Foto prima pagina: Yuganov Konstantin, Shutterstock

    Vizionare placuta


    Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc