Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai bogate zodii

Afla daca te numeri printre zodiile cu lipici la bani si ce semne zodiacale se afla in topul miliardarilor lumii.

Leu

La nivel mondial, foarte multi miliardari sunt nascuti in aceasta zodie. Nu-i de mirare, doar stim cu totii cat sunt Leii de ambitiosi si de ostentativi, practic e imposibil sa treaca neobservati. Lideri inascuti, preiau repede controlul in afaceri si capata usor functii de conducere, foarte bine platite.

Fecioara

Aceasta zodie e maestra economiilor. Daca nu are bani pusi deoparte, si inca multi, nu se simte in siguranta. Uraste sa se imprumute si, la nevoie, isi impune restrictii drastice numai ca sa nu devina dependenta financiar de banci sau de prieteni. Munceste mult si castiga pe masura!

Balanta

Creative, Balantele au si talent, si idei originale care le ajuta sa puna pe picioare afaceri de succes. De multe ori, insa, sunt implicate in proiecte caritabile care le imputineaza veniturile. Prudente, nu se aventureaza si nu-si asuma riscuri, pierzand astfel multe oportunitati.

Citește și:

Scorpion

Sarmul personal ii ajuta sa se faca placuti si sa castige repede simpatia unor personaje sus-puse, care ii ajuta sa avanseze pe scara sociala. Intuitia ii face sa adulmece de departe afacerile cu sanse reale de succes, iar puterea de convingere le aduce sustinatori pe banda rulanta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc