Setari Cookie-uri

Astrologie: Cele mai bogate zodii

Afla daca te numeri printre zodiile cu lipici la bani si ce semne zodiacale se afla in topul miliardarilor lumii.

Sagetator

Castiga mult si risipesc la fel de mult pe tot ce le face cu ochiul, de la excursii scumpe, la haine extravagante. Le place sa-si traiasca viata intens, iar asta ii impiedica sa stranga bani in cont. Timpul lor liber e sfant si nu se spetesc muncind. Riscurile pe care si le asuma in afaceri ii baga deseori in bucluc.

Capricorn

Pragmatici si dornici de stabilitate, Capricornii nu cheltuiesc fara masura si au mereu un ban pus deoparte. Cu toate astea, nu exceleaza la capitolul curaj si scapa printre degete multe sanse de imbogatire. Le merge bine in afaceri doar daca au sfatuitori buni.

Varsator

Ei bine, acest nativ atrage banii ca un magnet, cu o usurinta de invidiat. Desi cheltuieste la fel de usor pe cat castiga, se pare ca se descurca suficient de bine incat sa-si permita cate o aroganta. Varsatori e foarte atent la detalii si greu de pacalit in afaceri.

Citește și:

Pesti

Pestii mizeaza pe intuitie in toate aspectele vietii si, iata, nu gresesc. Sunt asa de norocosi pe plan financiar, de parca ar avea un al saselea simt care-i ghideaza pe cele mai profitabile drumuri. Pestii se lasa, insa, usor influentati si pot cheltui excesiv in scopuri umanitare.

Foto prima pagina: Ollyy, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc