Setari Cookie-uri

Astrologie: Machiajul potrivit pentru fiecare zodie

Pune-ti in evidenta frumusetea nativa!

Leu

Tu trebuie sa stralucesti la fiecare aparitie, asa ca pierzi mult timp cu machiaje dintre cele mai elaborate. Parul e iarasi foarte important pentru o Leoaica, adori sa fie proaspat spalat, sa aiba mult volum si, daca se poate, bucle. Culorile solare sunt cele care ti se potrivesc cand e vorba de farduri.

Fecioara

Nu iesi pe usa pana cand machiajul tau nu arata impecabil, chiar daca nu alegi unul extravagant. Ca sa-ti usurezi munca, e bine sa-l faci ca la carte, cu primer, corector si fond de ten, pentru aspect ca de revista. Pentru ochi, rimelul si o linie fina de tus te „coafeaza“ cel mai bine.

Balanta

Daca aplici o crema BB, un rimel si un ruj delicat, in nuante trandafirii, esti mai mult decat pregatita pentru o noua zi petrecuta in mijlocul oamenilor. Pentru ochi, te atrag nuantele de albastru, dar nu le folosesti prea des. Machiajul adevarat il pastrezi pentru ocaziile speciale.

Citește și:

Scorpion

Magnetismul femeii Scorpion se datoreaza si faptului ca pune mult pret pe ingrijire. Baile parfumate, lotiunile de corp cu miros fin, glossurile pe care-ti vine sa le mananci fac parte din ritualul zilnic. Pune-ti in evidenta ochii, conturandu-i cu un creion negru sau verde.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc