Setari Cookie-uri

Astrologie: Machiajul potrivit pentru fiecare zodie

Pune-ti in evidenta frumusetea nativa!

Sagetator

Vrei sa ramai mereu tanara, asa ca aplici creme si seruri antiimbatranire inca inainte sa observi primele riduri. Fardurile de pleoape in nuante vii sunt cele care te avantajeaza la orice ora. Optimismul pe care-l emani trebuie sa se reflecte si in farduri

Capricorn

Te pasioneaza tratamentele corporale de tot felul si masajul in mod special, inclusiv cel facial. Cat priveste machiajul, se asorteaza, de obicei cu tinuta: office. Eleganta este cuvantul care te caracterizeaza. Trio-ul format din ruj, rimel si tus nu te lasa la greu.

Varsator

Pe langa fondul de ten, un strop de fard roz pal aplicat pe pometi iti desvarseste aparitia romantica, iar cand vrei sa impresionezi, nu te dai in laturi de la cele mai nebune combinatii. Mereu surprinzi placut, fie ca alegi prima varianta sau pe a doua. Ochii tai hipnotizanti se datoreaza si machiajului.

Citește și:

Pesti

Iti place sa fii mereu bronzata si, daca bronzul natural paleste, obtii acelasi efect cu ajutorul produselor in nuante aramii. In rest, zambetul ti-e cel mai frumos machiaj. Mai putin in serile petrecute in oras, atunci optezi pentru farduri lucioase, schlipitoare, extravagante.

Foto prima pagina: Subbotina Anna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc