Setari Cookie-uri

La granita dintre zodii: cuspidele semnelor astrale

Caracteristicile incredibile ale nativilor aflati la granita dintre zodii!

Balanta-Scorpion (19-25 octombrie)

Cuspida Judecatii

Magnetismul tau este irezistibil, iar odata indragostita, posesivitatea Scorpionului poate fi domolita de calmul Balantei. Asta nu inseamna ca nu-ti doresti sa-ti acaparezi iubitul cu totul, sa aiba ochi numai pentru tine. Cataloghezi oamenii dintr-o privire si ii judeci mai mult decat ar trebui atunci cand gresesc. Nu te simti impacata pana cand nu stingi orice conflict.

Scorpion-Sagetator (18-24 noiembrie)

Cuspida Razboinica

Esti o femeie greu de tinut in frau, independenta, libertina, care face numai ce vrea, daca vrea. Iei foc daca trebuie sa joci dupa regulile altcuiva si esti prima care se revolta. Cu siguranta, barbatul tau n-a mai fost iubit asa intens niciodata, iar cine te intalneste, greu te uita. Tu, insa, te razgandesti usor. Curajul si intuitia te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Citește și:

Sagetator-Capricorn (18-24 decembrie)

Cuspida Profetiei

Pentru tine, nimic nu e mai important decat siguranta materiala. Esti ambitioasa, muncitoare si abia dupa ce ai obtinut tot ce ti-ai dorit din acest punct de vedere, incepi sa explorezi cu avant alte zone ale vietii. Desi iubesti mult si intens, sfarsesti de multe ori cu un partener nepotrivit. Cauti toata viata pe cineva care sa te protejeze si sa te iubeasca total si neconditionat.

Capricorn-Varsator (16-22 ianuarie)

Cuspida Misterului

Universul tau interior este un adevarat labirint. Greu te dezvalui cuiva, iar cand o faci, acea persoana se poate considera speciala si norocoasa. Lucrezi la mai multe lucruri deodata si ai cele mai nastrusnice idei, pe care le pui la punct in detaliu si nu te lasi pana cand nu le vezi indeplinite. Preferi singuratatea suferintei alaturi de un om care nu te face sa vibrezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc