Setari Cookie-uri

La granita dintre zodii: cuspidele semnelor astrale

Caracteristicile incredibile ale nativilor aflati la granita dintre zodii!

Varsator-Pesti (15-21 februarie)

Cuspida Sensibilitatii

Esti, cu siguranta, o visatoare si o romantica incurabila. Traiesti intr-o lume a ta si nu incetezi niciodata sa crezi in oameni. E drept, cei mai multi te adora si ar face orice pentru tine. Cand te simti in largul tau in preajma cuiva, timiditatea dispare ca prin minune si iese la iveala latura ta zambitoare, vesela, pusa pe sotii.

Pesti-Berbec (17-23 martie)

Cuspida Renasterii

Tandra si pasionala, asa este o persoana care preia caracteristicile de apa si de foc ale celor doua zodii. O sotie si o amanta de vis, cine te are doar pentru el nu-ti mai da drumul. Chiar daca te emotioneaza pana la lacrimi suferinta altora si le sari in ajutor cu orice prilej, nimic nu te enerveaza mai tare decat persoanele care vor sa-ti controleze viata.

Berbec-Taur (16-22 aprilie)

Cuspida Puterii

Citește și:

Daca iti propui tu ceva, nimeni si nimic nu te opreste. Ai curajul, tactica si ambitia care-ti permit sa ajungi de fiecare data la finish cu rezultatul dorit. Esti foarte convingatoare in viata profesionala si extrem de pasionala in cea intima, visul tau fiind acela de a trai o dragoste ca-n filme. Deschisa la minte si sincera, spui intotdeauna ce gandesti.

Taur-Gemeni (17-23 mai)

Cuspida Energiei

Practica si totodata creativa, iata o combinatie de trasaturi care te scoate din multime. Iubesti cuminte si echilibrat, fara scantei care nu-si au rostul. Te exprimi cu o lejeritate de invidiat, cuvintele fiindu-ti cele mai bune prietene. Pe langa faptul ca esti maestra in arta seductiei, inteligenta nativa si energia inepuizabila sunt doua dintre atuurile tale principale.

Foto prima pagina: Dzulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc