Setari Cookie-uri

Astrologie: Superalimentul zodiei tale

Nevoile specifice ficareia dictate de zodie!

Lista de alimente binefacatoare organismului e la fel de diversa si complexa cum sunt si nevoile specifice fiecaruia dintre noi. Caracteristicile zodiei te pot ghida catre alegerea potrivita.

Alimentul minune in functie de zodie

aliment minune Foto: Pshek, Shutterstock

Berbec – miere

Cum Berbecii sunt firi agitate, active si sportive, mierea, un aliment foarte nutritiv si vitaminizant, ii ajuta sa-si refaca repede rezervele energetice. O poti consuma chiar inainte de efort sau seara, inainte de culcare, fiindca are si efect calmant. Fagurii de miere sunt ideali pentru nativii care au probleme cu sinusurile sau cu imunitatea.

Taur – verdeturi

Gurmanzii Tauri ar manca orice preparat frumos prezentat, cu miros apetisant, ceea ce inseamna multe excese calorice. E si motivul pentru care o cura cu alimente verzi ii ajuta sa previna tendinta nativa spre ingrasare. Ca sa fie satisfacute pretentiile lor culinare, pot incerca retete sofisticate cu sparanghel sau andive.

Citește și:

Gemeni – fructe de padure

Gemenii se indragostesc si se plictisesc la fel de repede cam de orice aliment, asa ca fructele de padure sunt pentru ei o varianta ideala, fiindca le pot alterna in asa fel incat sa evite rutina: zmeura, murele, afinele, fiecare cu beneficiile si cu aroma proprie. E bine sa fie consumate crude, impreuna sau separat, in salate sau date prin blender.

Rac – nuci

Nuci, migdale, alune de padure, caju, toate fructele oleaginoase sunt bune pentru Raci, pentru ca imbunatatesc memoria, puterea de concentrare si sunt satioase, ajutandu-i sa previna starile de anxietate specifice zodiei lor si mancatul de alimente nesanatoase pe fond nervos. Consumul de lichid, in special ceaiuri este esential pentru native, altfel vor avea de-a face cu retentia de apa.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc